Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Παγωμένος πλανήτης - Στις εσχατιές της γης (vid)

Μια νέα επική σειρά ντοκιμαντέρ σε A΄ προβολή!



Η εκπληκτική σειρά συμπαραγωγής ΣΚΑΪ, BBC και DISCOVERY παρουσιάζει το προφίλ των πολικών περιοχών του πλανήτη.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που θα μας ...κόψει την ανάσα καθώς οι πάγοι λιώνουν πολύ γρήγορα και το τοπίο θα αλλάξει για πάντα!

Παραγωγή: BBC WORLDWIDE

Περίληψη πρώτου επεισοδίου

"To the ends of the earth"

Η Αρκτική είναι ένας παγωμένος ωκεανός που περιτριγυρίζεται από ηπείρους ενώ η Ανταρκτική είναι μία ήπειρος που περιστοιχίζεται από τον πιο παγωμένο ωκεανό! Θα δούμε την ισχύ των πάγων και πώς το λιώσιμο και ξανά η δημιουργίας τους επηρεάζουν και διαμορφώνουν όλη τη ζωή στις πολικές περιοχές. Και τέλος, θα καταλήξουμε στον καθοριστικό ρόλο που παίζουν οι πόλοι στην διαμόρφωση του κλίματος και στην διατήρηση της ζωής σε όλη τη Γη. Θα γνωρίσουμε καλύτερα τους δύο πόλους...


Παγωμένος πλανήτης ~ Επ.1 - Στις εσχατιές της γης από KRASODAD

ΠΗΓΗ: krasodad

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *