Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη ανατροπή με σφραγίδα Σάλπι - Άρθρο του Τάσου Κ.

Γράφει ο Τάσος Κ.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι χθες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με πείσμα και να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου και σχεδόν στους 32 της επόμενης φάσης του Europa.
Ο αγώνας πραγματικά είχε ξέφρενο ρυθμό με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαία τη νίκη του δικεφάλου, καθώς συνδυάστηκε με μια μεγάλη ανατροπή.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το 0-2 να το γυρνάς σε 3-2 και να παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις με την ψυχή στο στόμα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μαζί με την πολύ όμορφη "ευρωπαϊκή" ατμόσφαιρα του κόσμου του κατάφερε να χαμογελάσουν όλοι στο τέλος. Είναι φανερό πως το μέταλλο που βγάζει ο ΠΑΟΚ κυρίως στους ευρωπαϊκούς του αγώνες δεν είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά συνοδεύει την ομάδα σε κάθε της παιχνίδι.

Κι αν στην επίθεση τα πήγε η ομάδα περίφημα, στην άμυνα όμως έγινε τελείως το αντίθετο. Με το που ξεκίνησε ο αγώνας άρχισαν να φαίνονται και τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Στέφενς. Με ανοιχτή την άμυνα και ανεβασμένη ψηλά τα δύο μπακ, ο Κατσουράνης με τον Βίτορ ήταν ανήμποροι να προστατέψουν την άμυνα και χωρίς βοήθειες, με αποτέλεσμα κάθε επίθεση της Μακάμπι να μυρίζει γκολ! Το 0-2 το επιβεβαίωσε απόλυτα αυτό διότι από το πουθενά βρέθηκες πίσω στο σκορ δύο φορές. Παρ' όλαυτα όλοι μας είδαμε πως ο ΠΑΟΚ ξέρει να αντιδρά όταν είναι πίσω στο σκορ και εντέλει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

   LIKE
Ο Σαλπιγγίδης είναι ό,τι πρέπει για τέτοια ματς! Από τους κορυφαίους του αγώνα με ένα κερδισμένο πέναλτι και φυσικά το νικητήριο γκολ που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του. Επίσης ο Χακόμπο έκανε άλλο ένα πολύ καλό και γεμάτο ουσία παιχνίδι. Ο καιρός που και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έπρεπε να αρχίσει να δίνει βαθμούς στην ομάδα έχει έρθει. Σε εξαιρετική φόρμα και ο Ισπανός τερματοφύλακας καθώς τον τελευταίο μήνα όταν τον χρειάζεται η ομάδα δηλώνει παρόν και προσφέρει ασφάλεια, αλλά και βαθμούς σε πολύ κρίσιμα σημεία όπως με Αλκμααρ, Τρίπολη, Μακάμπι...

DISLIKE
Σε πολύ κακή μέρα χθες ο Κίτσιου με πολλά προβλήματα στην πλευρά που αγωνίστηκε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  ο ποδοσφαιριστής Εζρά που έκανε ότι ήθελε από τα δεξιά. Κακό παιχνίδι και για τον Κώστα Κατσουράνη χθες. Από δικό του λάθος έβάλε για τα καλά στο παιχνίδι την Μακάμπι με το 0-1. Βέβαια δεν είχε και την απαραίτητη βοήθεια και από τα χαφ και ειδικά στο σημείο που έκανε την λάθος ενέργεια του πρώτου γκολ.

Comment
Ήθελε να βάλει γκολ και δεν μπορούσε! Ο Στοχ με τα δύο χαμένα πέναλτι του χθες έγινε το κέντρο της συζήτησης μετά τη λήξη του αγώνα. Πάντως το γενονός αυτό επηρέασε αρνητικά και την ψυχολογία του καθώς το β' ημίχρονο ήταν σα να μην υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να γίνει νωρίτερα η αλλαγή του.


πηγη:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *