Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας: Eνημέρωση επιτυχόντων για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

1. Σας ενημερώνουμε ότι τα πιστοποιητικά των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Μαΐου 2013, βρίσκονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Εγνατίας 91, Έδεσσα, τηλέφωνο 2381021807 (υπεύθυνος κ. Παναγιώτης Μπουνάτσος)
2. Τα πιστοποιητικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν από τη ΔΔΕ Πέλλας κάθε εργάσιμη μέρα και τις ώρες 09:00-14:00.
3. Τα πιστοποιητικά επιδίδονται στους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως ή στους νόμιμους κηδεμόνες και εκπροσώπους τους (εφόσον είναι ανήλικοι) ή σε άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με «το γνήσιο της υπογραφής», ως ο νόμος ορίζει, αφού υπογράψουν στην αντίστοιχη θέση της κατάστασης επιτυχόντων, που τηρείται στη ΔΔΕ Πέλλας, δίπλα στο ονοματεπώνυμό τους.



Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΙΔΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *