Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διακοπής καπνίσματος για επαγγελματίες υγείας

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης στον τομέα της αγωγής υγείας που εκπονεί, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες υγείας με θέμα “Διακοπή του καπνίσματος”, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα «Πνεύμα» στο χώρο συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198).

Στο σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας της Διεύθυνσης Υγείας και της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής (γιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, ψυχολόγους, επόπτες υγείας) κι έχει ως στόχο την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού μέσω των δράσεων πρόληψης, εισηγήτρια θα είναι η Παρασκευή Πατάκα- Αργυροπούλου, καθηγήτρια Πνευμονολογίας του Α.Π.Θ., Διευθύντρια της Μονάδας Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» και υπεύθυνη του ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του νοσοκομείου.
 
 
πηγη: thessalonikipress

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *