Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Στο Κυνήγι του Καρκίνου (vid)

Στο Κυνήγι του Καρκίνου
Ξεκινήσαμε μια παγκόσμια καταδίωξη κατά του καρκίνου, όχι οποιουδήποτε καρκίνου, αλλά του εξαιρετικά επικίνδυνου μολυσματικού είδους.
Είναι μια επική έρευνα για ολόκληρες ηπείρους κατα την διάρκεια 150 εκατομμυρίων ετών. Υπάρχει ένα κλασικό μυστήριο που πρέπει να επιλυθεί, ένα παράξενο σύμπλεγμα της νόσου που αψηφά όλες τις πιθανότητες. Υπάρχουν εκπληκτικά γεγονότα και συγκλονιστικές αλήθειες ... ένας στους τρεις από εμάς θα πάθει καρκίνο - θα σας δείξουμε πώς να επιδιώξετε να το αποφύγετε. Και τελικά, οπλισμένοι με νέα αντίληψη, αποκαλύπτουμε ότι οι μολυσματικές μορφές καρκίνου δεν είναι άσχημα νέα, αλλά η αιτία για την ελπίδα.

Στο Κυνήγι του Καρκίνου
Παραγωγής: Film Victoria
Διάρκεια: 52:53 min
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Αγγλικά




catching cancer από polynikos12 ΠΗΓΗ: greek-documentaries.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *