Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Συνήγορος Ψωμιάδη: Που ξέρουμε ποιος μιλάει στις ηχογραφήσεις; Μπορεί να είναι ο Μητσικώστας!

«Αποδεικτικό μέσο είναι οι ψηφιακοί δίσκοι και όχι τα πέντε κίτρινα ντοσιέ που περιέχουν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Τα DVD είναι αναγνωστέο έγγραφο και έχει γίνει νόμιμη άρση του απορρήτου. Είναι στη διάθεση του δικαστηρίου και μπορεί να τα ακούσει» σημείωσε η εισαγγελέας της έδρας, αναφορικά με την ένσταση των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη για να μη ληφθούν υπόψη οι απομαγνητοφωνήσεις.

Ο Γιάννης Ηρειώτης, συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη τόνισε: «Από που προκύπτει ποιος μιλάει στα DVD; Πρέπει να ελεγχθεί. Μπορεί να μιλάει ο Μητσικώστας» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «πρέπει να ελεγχθεί η νομιμότητα της καταγραφής και η ταυτότητα των συνομιλούντων. Αμφισβητούμε τη γνησιότητά τους, αμφισβητούμε τα πάντα. Έπρεπε να είχε γίνει πραγματογνωμοσύνη».


πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *