Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 14/12 τα Ζώδια!

Η ελεύθερη γλώσσα δεν μένει ατιμώρητη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Περιμένετε και δεν δράτε. Πιο πολύ προστατεύετε αυτό που θέλετε να διατηρήσετε. Η φιλικότητά σας βοηθάει στο να έχετε πρόσβαση ακόμα και σε δύσκολους κοινωνικούς κύκλους.
Έρωτας: Μερικές φορές γίνεστε τόσο απόλυτοι που ούτε οι ίδιοι δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Η μεθοδικότητα και η υπομονή είναι κάτι που κτίζετε με έναν Σκορπιό. Ο Τοξότης είναι κάτι καινούργιο που εκεί θα βγάλετε όλο τον ενθουσιασμό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθεροί και ίσως να επιμείνετε και παραπάνω σε μια κατάσταση η οποία ίσως να μην είναι και τόσο ξεκάθαρη για σας. Αλλά προς το παρόν αυτό σας βγαίνει να κάνετε γιατί δεν βλέπετε άλλες λύσεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια γενική ομολογία ότι είστε αρκετά θετικοί με τους γύρω σας κι αυτό σας βοηθάει στο να κτίσετε κάτι πολύ στέρεο μαζί τους.
Έρωτας: Μερικές φορές ζορίζεστε γιατί δεν ξέρετε τι νιώθει το άλλο πρόσωπο για σας. Το ζητούμενο είναι να ξέρετε ακριβώς τι νιώθετε και εσείς για να το δείξετε γιατί τις πιο πολλές φορές από φόβο έκθεσης παραμένετε επιφανειακά αδρανείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο μπορεί να εμπιστευτείτε περισσότερο συνεργάτες ή ακόμα και ένα άτομο από την ευρύτερη οικογένεια γιατί θέλετε σε ένα τομέα να σας βοηθήσει. Θα υπάρχει πάντως καλύτερο αποτέλεσμα από άλλες φορές.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αντιστρέφονται κάποιες ισορροπίες και θα χρειαστεί να κάνετε πολλά από αυτά που λέτε πραγματικότητα. Οι στενές επαφές αυτή την περίοδο σας δίνουν γνώση και κυρίως σας βοηθάνε σε νέες γνωριμίες.
Έρωτας: Αν και επικοινωνιακοί τύποι πιθανόν να βρεθείτε σε απόσταση με το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί ένα κρυμμένο μυστικό μπορεί να σας χωρίζει. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας γιατί με αυτόν τον τρόπο απομονώνεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ συζητάτε με πολλά πρόσωπα να γίνει κάτι που θα σας δώσει και εσάς μεγαλύτερο περιθώριο να κινηθείτε εσείς ίσως να δυσκολεύετε τις κινήσεις σας διατηρώντας επιφυλάξεις και κολλήματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η δράση σας είναι αρκετά έντονη και κυρίως στον φιλικό κύκλο. Ο λόγος είναι ότι προσπαθώντας να εξασφαλίσετε και να είστε σίγουροι για το που κινείστε και με ποιους, ανταλλάσετε πληροφορίες. Αγχώνεστε για να είναι όλα σωστά από την δική σας την πλευρά. Η υπόθεση ενός οικογενειακού ακινήτου σας απασχολεί και θα πρέπει να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο γρήγορα.
Έρωτας: Παίζοντας μερικές φορές το παιχνίδι του ποντικιού και της γάτας ξεφεύγετε από δύσκολες επαφές και αναλύσεις γιατί νιώθετε περισσότερο ασφαλείς ή πιστεύετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να περάσει μια τέτοια δυσκολία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να θωρακιστείτε ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Κάποια άτομα είναι με το μέρος σας στον χώρο της δουλειάς σας και σας υποστηρίζουν.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε κούραση γιατί είτε δεν σας καταλαβαίνουν, είτε δεν είναι πολύ σύμφωνοι με τις κινήσεις σας. Κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σας νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.
Έρωτας: Πιθανόν μια στάση που έχει κρατήσει το άτομο με το οποίο σχετίζεστε στενά να σας έχει ενοχλήσει και ίσως να στέκεστε σε απόσταση. Καλό είναι να σπάσετε τον πάγο για να μην υπάρχουν προβλήματα κυρίως με Ταύρο, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να αγοράσετε κάποια πράγματα και ίσως να χρειαστεί να κρατήσετε τα χέρι σας πολύ σφικτό. Παρόλα αυτά έχετε κάποια σχετική εύνοια χωρίς όμως να ανοίγεστε υπερβολικά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε πολύ άνετα και για αυτό μοιράζεστε όλα αυτά που έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Η διάθεση να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα και να περάσετε καλά θα σας κάνει να παραμερίσετε κάποιες υποχρεώσεις.
Έρωτας: Αναζητάτε την ποιότητα και ίσως να σας την προσφέρει ένας ιδιαίτερος Σκορπιός. Μην χαλάσετε τις μικρές όμορφες στιγμές σας με γκρίνια ή παράπονα που τελικά δεν εξυπηρετούν πουθενά.
Καριέρα & Οικονομικά: Πατάτε γερά στα πόδια σας και για αυτό δεν φοβάστε να ζητήσετε τα δεδουλευμένα σας ή αυτά που σας αξίζουν. Όταν είστε ανοικτοί πολλά πράγματα μπορεί να σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου να γίνετε πιο σταθεροί σε κάποιες σχέσεις και ο λόγος είναι ότι η γεφύρωση μιας κατάστασης πιθανόν να σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες.
Έρωτας: Αναστατώνεστε με ένα πολύ αισθησιακό πρόσωπο που όμως δεν σας δίνει ένα ξεκάθαρο στίγμα. Και εσείς αν δεν επικοινωνείτε εύκολα δεν νιώθετε και πολύ άνετα. Ο Ταύρος, Καρκίνος, Ιχθύς θα σας εξελίξουν σε συναισθηματικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια σταθερή πολιτική που μπορεί να είναι δύσκολη για σας γιατί χρειάζεται πάντα να νικάτε με το μυαλό σας ίσως να σας καταπιέσει γιατί δεν έχετε μάθει να δουλεύετε με αυτόν τον τρόπο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε σε ετοιμότητα για αυτό μπορείτε εύκολα να ανοιχτείτε και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η θετική σας στάση θα είναι το ατού σας για οτιδήποτε κάνετε.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή δείχνει να βελτιώνεται και μαζί με αυτή και ο συναισθηματικός σας κόσμος γιατί τις περισσότερες φορές δίνετε πολλά και δημιουργείτε κατά κάποιο τρόπο ένα είδος εξάρτησης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική σας διάθεση βοηθάει στο να νιώσετε άνετα και κυρίως να έχετε μια σημαντική εύνοια για αυτό μπορεί να λάβετε από εκεί που δεν το περιμένατε πολλά οφέλη.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι παρόλο που ο Ερμής σας δίνει πολλές ιδέες αλλά και ψυχική ανάταση. Το ζητούμενο είναι να μην πέφτετε ψυχολογικά όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο.
Έρωτας: Η πολύ στενή σχέση με έναν Ταύρο σας έχει τρελάνει γιατί δεν μπορείτε να δείξετε τον αυθορμητισμό που έχετε γενικά σαν άτομα. Επίσης ενώ θέλετε να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα υπάρχει κάτι που σας κωλύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συντήρηση και η διάκριση είναι ένα ζητούμενο που σας αναστατώνει και πιστεύετε ότι θίγεστε σκόπιμα από κάποιους άλλους όταν νιώθετε την συγκεκριμένη πίεση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μια προσωπική επιτυχία η οποία σίγουρα θα παίξει ρόλο στην σταθεροποίηση μιας πολύ ρευστής κατάστασης. Χρειάζεται να είστε σίγουροι για το πώς θα αντιδράσετε απέναντι σε ένα φιλικό σας πρόσωπο γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.
Έρωτας: Μερικές φορές αναζητάτε μια ανατροπή για να σας λυτρώσει γιατί οι ίδιοι δεν έχετε το θάρρος να την κάνετε για να μην θιχτούν οικογενειακά σχήματα όμως σήμερα θα είστε σίγουροι τι θέλετε και τι όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να κάνετε κίνηση φιλίας σε κάποιους συνεργάτες θα δείτε ότι θα σας διευκολύνει και θα σας δώσει και ένα παραπάνω κίνητρο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όταν χρειάζεται να δουλέψετε ποιοτικά και να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι από το παρελθόν νιώθετε κούραση γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν εξελίσσεστε ή δεν δημιουργείτε.
Έρωτας: Η αισθαντικότητα αλλά και το πάθος που σίγουρα θα σας βγουν στην επιφάνεια θα σας κάνουν να αποδεχτείτε την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να σας το βγάλει ένας Ταύρος ή Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχοντας αναλάβει δύσκολο ρόλο και επειδή θα πρέπει να μαζέψετε χρήματα από μια νέα σας επιδίωξη ίσως να διαπιστώσετε ότι αλλιώς τα είχατε σκεφτεί και αλλιώς είναι.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υλοποιείτε και αυτό σας βάζει σε δράση που άλλες φορές αποφεύγετε. Η υποστήριξη από ομάδα ή άτομα που έχετε τον ίδιο στόχο θα σας κάνει να πιστέψετε ότι όλα βαίνουν καλώς.
Έρωτας: Οι αισθήσεις σας είναι πολύ ηδονικές ακόμα και με ένα καλό γεύμα ή ένα καλό κρασί μπορεί να αλλάξετε την βαριά σας διάθεση και να μετατραπείτε σε πολύ ρομαντικά και ερωτικά άτομα. Η μουσική πάντα σας βοηθάει. Μην αποφεύγετε να μοιράζεστε όμορφες στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Παίρνετε χρήματα που τα περιμένατε ή κάνετε μια γνωριμία η οποία θα μεσολαβήσει για να κτυπήσετε μια πόρτα που θα σας κάνει πολύ καλό. Ιδέες υπάρχουν αλλά φροντίστε να ξέρετε ποιές μπορούν να γίνουν. 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *