Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κίνα: Κρατάει το γιο της 40χρόνια μέσα σε κλουβί

Μια υπόθεση έχει συγκλονίσει τους πολίτες της Κίνας, η οποία ήρθε τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα κρατάει «φυλακισμένο»μέσα σε κλουβί τον γιο της τα τελευταία 40 χρόνια.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας: «Όταν ήταν μικρός, συχνά κοβόταν με μαχαίρια ή σπασμένα γυαλιά. Ακόμα κι όταν περπατούσε, μπορούσε να πέσει κάτω και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του».

Πιο συγκεκριμένα όταν ήταν σε ηλικία 8 χρονών, ο 48χρονος πλέον Peng Weiqing, έκανε υψηλό πυρετό που του προκάλεσε σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο και συχνές επιληπτικές κρίσεις με αποτέλεσμα η μητέρα του να θεωρεί πως αυτός ο τρόπος, το να τον κλείσει μέσα σε ένα κλουβί, θα μπορούσε να τον προστατεύσει από το να κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό.

Ο πατέρας έχει πεθάνει, ενώ η μητέρα είναι υπερήλικη και ζητά να αναλάβει κάποιος τη φροντίδα του παιδιού της, όταν εκείνη φύγει από τη ζωή. 
 
ΠΗΓΗ: patrastimes

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *