Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονεί στην Αθήνα τον χουντικό βασανιστή Ευάγγελο Μάλλιο (Σαν σήμερα 14/12)

1996την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Δουβλίνο, η οποία επαναβεβαίωσε την απόφαση των 15 για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Κύπρου έξι μήνες μετά το τέλος της Διακυβερνητικής, εξέφρασε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Αλέκος Μιχαηλίδης.

1979Οι Clash κυκλοφορούν το άλμπουμ τους «London Calling», ένα από τα σημαντικότερα της ροκ μουσικής.

1994ο ηγέτης των Σέρβων Ράντοβαν Κάρατζιτς ζήτησε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ να αναλάβει μεσολαβητικό ρόλο στη Βοσνία.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 14/12
 

1949 Ο Cliff Williams, μπασίστας των AC/DC, γεννήθηκε στο Romford της Αγγλίας. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1977 μετά την αποχώρηση του Mark Evans. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame, με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, το 2003.
 
1958 Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mike Scott (Michael Scott) γεννήθηκε στο Edinburgh της Σκωτίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος The Waterboys.
 
 
Αθλητισμός 14/12
 
14/12/2003    Ο Αργεντινός Carlos Bianchi γίνεται ο πρώτος τεχνικός που κατακτά 3 Διηπειρωτικά Κύπελλα όταν η ομάδα του, Μπόκα Τζούνιορς, κερδίζει τη Μίλαν 3-1 (1-1) στα πέναλτι στο στάδιο Γιοκοχάμα του Τόκυο

14/12/2003    Ρεκόρ αποβολών στο ισπανικό πρωτάθλημα σημειώνεται στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ (3-1), όπου αποβάλλονται 6 παίκτες, τρεις από κάθε ομάδα

14/12/2000    Πρωτοφανές σκάνδαλο στην ιστορία των Παραλυμπιακών Αγώνων. Οι χρυσοί Ισπανοί παραλυμπιονίκες του μπάσκετ καλούνται να επιστρέψουν τα μετάλλια αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καμία πνευματική αναπηρία


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *