Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τραγικός επίλογος για τον 22χρονο που αγνοούνταν στην Κρήτη

Τραγικός επίλογος δόθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, στην υπόθεση εξαφάνισης του 22χρονου Λέρι Τσιχλάτζε ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη και δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 7 Δεκεμβρίου.

Το περασμένο Σάββατο, το πτώμα που εντοπίστηκε πενήντα μέτρα από την παραλία της Κιτροπλατείας στον Άγ. Νικόλαο δημιούργησε τις πρώτες υποψίες ότι αυτό ενδεχομένως να ανήκει στον νεαρό φοιτητή από την Καβάλα.

Δυστυχώς οι ιατροδικαστικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το τραγικό σενάριο και πλέον είναι βέβαιο ότι το πτώμα του αγνώστου που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, ανήκει στον 22χρονο.

Οι αρχές έκαναν λόγο από την αρχή για περίπτωση αυτοκτονίας καθώς γύρω από το λαιμό του μέχρι πρόσφατα αγνώστου ατόμου, βρέθηκε ένα σακίδιο γεμάτο με πέτρες.

πηγή:flashnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *