Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ - Λουκάς Παπαδήμος: Ο άνθρωπος του PSI καταδικάστηκε για "φέσι" σε αμερικανικό δικαστήριο!

Ο Παπαδήμος των swaps και του PSI συνέχισε την καριέρα του στα δικαστήρια όπου και καταδικάστηκε για μία ντροπιαστική υπόθεση!

Όπως δημοσιεύει το Olympia.gr, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, τεχνοκράτης και... σημιτικός, δεν μπορεί ή καλύτερα δεν ενδιαφέρεται να τακτοποιήσει το δικό του «νοικοκυριό», πόσο μάλλον ολόκληρου κράτους!

Το ότι με απίστευτο θράσος και κυνισμό εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, αποδεικνύει το ποιόν του ανθρώπου, που μάλιστα, προφανώς είναι τόσο αδιάφορος για όλα που ενώ καταδικάστηκε σε δική του δικαστική υπόθεση, δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο, και φυσικά δεν πλήρωσε το πρόστιμο που του αναλογεί από την εν λόγω υπόθεση.

Δείτε το έγγραφο:




πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *