Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αριδαία: Έστειλαν συνεργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς μετά από 7 και πλέον ημέρες!

Με καθυστέρηση επτά και πλέον ημερών όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Δωροθέας-Πέλλας, και ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιο δυστύχημα ή δυσάρεστο συμβάν, εδέηδε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας να στείλει συνεργείο της για την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.





Συγκεκριμένα εδώ και μία εβδομάδα περίπου, λόγω βλάβης προφανώς του δικτύου ύδρευσης στο κέντρο του παραπάνω χωριού, η οδός που οδηγεί στην τοπική κοινότητα Γαρεφείου-Πέλλας, αλλά και το πέριξ οδόστρωμα (φώτο 1-2) ήταν συνεχώς γεμάτα με νερά από τη διαρροή, με αποτέλεσμα βραδινές κυρίως ώρες, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του ανέμου, αλλά και του ανήλιου του χώρου, να σχηματίζεται στο σημείο παγετός δημιουργώντας κίνδυνο για τους χρήστες της οδού, χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάτι δυσάρεστο.


Κάλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν, αφού τελικά επιλήφθηκε σήμερα (04/12) η αρμόδια υπηρεσία (φώτο 3) και οι κάτοικοι ελπίζουν στην γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς στο χωριό τους.



πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *