Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ROCK - BLUES ΒΡΑΔΙΑ στο Πρώτο Πάτωμα

Το Rock και το Blues δεν γνωρίζουν σύνορα, όπως δεν γνωρίζουν φραγμούς. Έχουν τις αλληλεπιδράσεις τους με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο στο οποίο εντάσσονται και δημιουργούν τις δικές τους ρωγμές, στον κοινωνικό ιστό που τους τυλίγει. 
 
Μέσα από τους στίχους και τις μουσικές τραγουδιών, εκφράστηκαν και συνεχίζουν να εκφράζονται πολλές γενιές . Το Rock και το Blues δεν είναι μόνο δύο μουσικές έννοιες είναι τρόπος ζωής. Είναι οι μουσικές του αυθορμητισμού, του πηγαίου... οι μουσικές που δεν ακολουθούν αυστηρούς κανόνες...αποπνέουν κάτι το γνήσιο, το πρωτοπόρο, το αυθεντικό.

Το Rock και το Blues δυναμικά αντίθετα σε κάθε μορφή υποκουλτούρας παράγουν τον δικό τους πολιτισμό βασισμένο στον σεβασμό, στην επικοινωνία, στην αλληλεγγύη και επηρεάζουν έννοιες της καθημερινότητας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Έτσι, πολύ πετυχημένα οι SILENT COMMITMENT λίγο πριν την αναχώρηση τους για να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κλειστού χώρου στην Φιλιππούπολη Βουλγαρίας (ROCK MARATHON POLYNERO ROCK FESTIVAL

και οι B-TRADE, blues band της περιοχής μας, ενώνονται σε ένα γεμάτο ένταση και δύναμη τρίωρο μουσικό ταξίδι, στέλνοντας το μήνυμα:

Η αγάπη, ο σεβασμός και η συμπόνια που δείχνει ο άνθρωπος σε κάθε μορφή ζωής, δείχνει την ποιότητα και το επίπεδο του πολιτισμού ενός λαού, μιας χώρας, μιας ολόκληρης εποχής...

ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ
ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ :
Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!

Είσοδος 3 ευρώ για τους σκοπούς του συλλόγου

Χορηγός ξενοδοχείο Νύμφες Κάτω Λουτράκι Αριδαίας
Τηλέφωνο 2384 091570
Διεύθυνση email: info@hotel-nymfes.gr
Ιστότοπος: http://www.hotel-nymfes.gr/

SIilent Commitment :
Γιάννης Νάτσκος (Μπάσο κιθάρα)
Νίκος Μπούμπας (Πλήκτρα)
Βασίλης Τοπαλίδης (Φωνή)
Μπάμπης Κατιρτζόγλου (Τύμπανα)
Ιωάννης Αμανατίδης (κιθάρες)

Β - Trade :
Παπαδοπούλου Δέσποινα (Φωνή - Κιθάρα)
Μήτρου Σπύρος (Κιθάρα)
Τριγκάκης Γιώργος (Μπάσο)
Δημητριάδης Λάζαρος (Τύμπανα)
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *