Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δραγασάκης για το «λεφτά υπάρχουν» - Τι είπε για Γ. Παπανδρέου, πλεόνασμα και ανάπτυξη (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ left.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλα, ακόμα και για το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα είπε:
«Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το "λεφτά υπάρχουν" με την έννοια πού πάνε τα λεφτά. Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δις ευρώ! 15 δις ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3 με 4 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά».

Μεταξύ άλλων είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επενδύει στην καταστροφή διότι δεν θέλει την καταστροφή και τόνισε ότι δεν έχει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ να επιθυμεί να αναλάβει μια διαλυμένη χώρα ενώ είπε «μακάρι να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα για να κάνουμε αναπτυξιακές επενδύσεις».

Δείτε το βίντεο



Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *