Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

"Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε. Έζησε ελεύθερος σε μια μικρή πόλη έως το 1985!"

Νέες αποκαλύψεις: Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε. Έζησε ελεύθερος σε μια μικρή πόλη έως το 1985!Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε με μια σφαίρα την 30η Απριλίου 1945 στο καταφύγιό του στο Βερολίνο αλλά πέθανε σε βαθιά γεράματα στην Λατινική Αμερική.

Η Simoni Renee Guerreiro Dias ,έρχεται να ταράξει τα νερά των όσων γνωρίζαμε έως τώρα, με το βιβλίο της που τιτλοφορείται: «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία -Η ζωή και ο θάνατός του». Σε αυτό η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Φύρερ απεβίωσε το 1985, σε ηλικία 95 ετών στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα λοιπόν με την μεταπτυχιακή φοιτήτρια, Simoni Renee Guerreiro Dias, ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός από τις στάχτες του πολέμου και από το Βερολίνο να διαφύγει στη Λατινική Αμερική. Αρχικά βρήκε καταφύγιο στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη.
Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, ο τελικός του προορισμός ήταν η περιφέρεια Mato Grosso στη Βραζιλία, όπου επιδόθηκε σ" ένα κυνήγι θησαυρού, σύμφωνα με τον χάρτη που του είχαν δώσει συνεργοί του μέσα από τους κόλπους του Βατικανό.

Στην προσπάθεια να σώσει τη ζωή του και να διαφύγει για πάντα τη σύλληψη και την καταδίκη, ο Φύρερ δεν δίστασε να συνάψει σχέση με μία γηγενή Βραζιλιάνα, μαύρη, ώστε να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να είναι ο δικτάτορας εκείνος που σιχαινόταν τους σκουρόχρωμους και είχε όραμα την Αρεία φυλή.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μετονομαστεί σε Αδόλφο Leipzig και ζούσε στη μικρή πόλη Nossa Senhora do Livramento 30 μίλια από την πρωτεύουσα της περιφέρειας Cuiaba.

Η συγγραφέας που είναι Βραζιλιανά που κατάγεται από την Cuiaba, λέει ότι ο Leipzig ήταν γνωστός στους ντόπιους ως ο «γερο-Γερμανός».

Η συγγραφέας τονίζει μάλιστα ότι οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν συνέκρινε τη φωτογραφία του Leipzig με αυτήν του ηγέτη των ναζί.

Σύμφωνα με τη Simoni, μία Πολωνή καλόγρια αναγνώρισε τον ηλικιωμένο άνδρα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην Cuiaba,για επέμβαση στις αρχές της δεκαετίας του '80 και απαίτησε να φύγει, αλλά την επέπληξε η ηγουμένη της επειδή ο άνδρας βρισκόταν εκεί με εντολή του Βατικανό.

Οι ακαδημαϊκοί στη Βραζιλία θεωρούν εντελώς ψευδή τη θεωρία της συγγραφέως ότι ο Χίτλερ έζησε και πέθανε στη Nossa Senhora do Livramento.

Ο Rochus Misch , ένας πρώην σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ, που ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον Χίτλερ απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών.

Πηγή: Daily Mail,toxwni,gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *