Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τον Άλεξ

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τον ΆλεξΠαρατείνεται το μυστήριο αναφορικά με το που μπορεί να βρίσκεται θαμμένος ο Άλεξ. Τα οστά που βρέθηκαν  θαμμένα σε κοιμητήρια της Ημαθίας, ανήκουν σύμφωνα με πληροφορίες σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Η διαδικασία εκταφής της σορού ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με αυτη  αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αυτήν να ανήκει στον μικρό 'Αλεξ από τη Βέροια, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από το Φεβρουάριο του 2006.

Η διαδικασία εκταφής έγινε παρουσία ιατροδικαστή, έπειτα από σχετική παραγγελία που έδωσε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας.

Προηγήθηκε καταγγελία κατοίκου του χωριού Ραψομανίκη Ημαθίας στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ» ότι σε εκταφή που έγινε πριν από πέντε χρόνια στα νεκροταφεία του χωριού, βρέθηκε σκελετός αγνώστου ατόμου, θαμμένος δίπλα σε κανονικό τάφο.



Πηγή koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *