Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

BINTEO: Παπαδάκης σε Καψή: «Είστε ο απεσταλμένος του Θεού που θα σώσει την Ελλάδα;»

BINTEO: Παπαδάκης σε Καψή: «Είστε ο απεσταλμένος του Θεού που θα σώσει την Ελλάδα;»Επίθεση κατά του Παντελή Καψή εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή του, με αφορμή μία δήλωση του κ. Καψή.

Στο άνοιγμα της σημερινής του εκπομπής ο κ. Παπαδάκης ανέφερε: «Άκουσα και μία βλακεία από έναν πρώην δημοσιογράφο και νυν υπουργό, τον κ. Καψή. Αυτό που είπατε είναι βλακεία. Ότι αυτά που ο Ξηρός λέει ακούγονται σε αντιμνημονιακά πρωινά. Κουταμάρα είναι. Δηλαδή, εμείς τι είμαστε; Τρομοκράτες, αν κάνουμε κριτική; Και εσείς τι είσαστε; Ο απεσταλμένος του Θεού, για να σώσετε την Ελλάδα;

Κοιτάξτε να λειτουργήσει η ΕΡΤ που δεν έχει λειτουργήσει ακόμα η δημόσια τηλεόραση, ενώ ο ελληνικός λαός πληρώνει τη συμμετοχή του. Ένα αντικείμενο έχετε. Κριτική θέλετε, θα την έχετε».

Καταλήγοντας πάντως ο κ. Παπαδάκης απηύθυνε κάλεσμα στον κ. Καψή να απαντήσει, αν θίγεται.


Δείτε το video:




πηγή: newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *