Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ ζήτησε ο Βενιζέλος

Πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ ζήτησε ο Βενιζέλος
Δραματική ήταν η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο κ. Κέρι είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο «πώς είναι δυνατόν να δίνεις άδειες σε τρομοκράτες σαν τον Ξηρό ρε τσογλάνι;» και ο Βενιζέλος όρθωσε περήφανα το ανάστημά του και απάντησε «Thank you very much».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Ουάσιγκτον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Κέρι να του δοθεί πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ, αφού το ΠΑΣΟΚ είναι πια στο 2% και όσοι πασόκοι έχουν απομείνει αναζητούν νέο πρόεδρο, μπας και πιάσουν το 3% και μπουν στη Βουλή αντί στη φυλακή.

Ήδη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει πρόταση στη Δήμητρα Λιάνη και την Μαργαρίτα Παπανδρέου να αναλάβουν από κοινού την προεδρία του ΠΑΣΟΚ για να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας στους πασόκους που κρύβονται, ενώ πρόταση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει και στον Γέροντα Παστίτσιο που έχει μεγάλη απήχηση στα νεανικά κοινά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στον Τζον Κέρι πως φοβάται ότι –ενόψει της κατάρρευσης της κυβέρνησης- ο Αντώνης Σαμαράς θα τον δώσει στη Δικαιοσύνη για να σώσει τον δικό του κώλο, και έπεσε στα γόνατα ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Ο κ. Κέρι καθησύχασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντάς του πως θα μιλήσει στον Μπαράκ Ομπάμα και θα του ζητήσει να φιλοξενήσουν τον Βενιζέλο στις φυλακές του Γκουαντάναμο.

πηγή:pitsirikos.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *