Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φάκελοι με σφαίρες στον Προβόπουλο και τον Πρετεντέρη!

Φάκελοι με σφαίρες στον Προβόπουλο και τον ΠρετεντέρηΣφαίρες περιείχε ο φάκελος που έφτασε το πρωί στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία. Ανάλογο φάκελο έλαβε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός. Δεν έφτασε στο γραφείο του Προβόπουλου ο φάκελος με τις σφαίρες

Ο Γιώργος Προβόπουλος δεν παρέλαβε τον φάκελο με τις δυο σφαίρες καθώς η ασφάλεια του κτιρίου εμπόδισε την διακίνηση του από την είσοδο προς το γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο φάκελος είχε σταλεί μαζί με την τακτική , καθημερινή αλληλογραφία, ενώ ο κ. Προβόπουλος δεν είδε τον φάκελο που περιείχε τις δύο σφαίρες. 

Πηγή: enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *