Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή από το '' Βοήθεια στο Σπίτι '' Αριδαίας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…



Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε.Ε και Ο.Α.Ε.Ε. για την προσφορά τους σε τρόφιμα και κρέας. Τα προϊόντα αυτά είχαμε την χαρά να μοιράσουμε σε 25 οικογένειες με παιδιά του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίες έχουν μεγάλο βιοποριστικό πρόβλημα. Είναι πολύ συγκινητικό στις μέρες μας να βλέπουμε ανθρώπους που έχουν την θέληση να βοηθούν και γι’ αυτό νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστίσουμε αυτούς τους ανθρώπους από τον σύλλογο συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε.Ε και Ο.Α.Ε.Ε. και με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστίσουμε και όλους τους ανθρώπους που μας δίνουν απλόχερα την βοήθεια τους όποτε την χρειαστούμε. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους αλλά το ευχαριστώ έχουμε την ανάγκη να τους το πούμε. Σας ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας για την δυνατότητα που μας δίνετε να βοηθάμε οικογένειες που το έχουν ανάγκη και την δυνατότητα που μας δίνετε να σας έχουμε δίπλα μας όποτε προκύπτει καινούρια ανάγκη.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να προσφέρει ή ακόμα να μας ενημερώσει για κάποια οικογένεια που γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα βιοπορισμού σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2384022170 – 2384022877 από Δευτέρα έως Παρασκεύη 07:00- 15:00 ή να επισκεφτεί τα γραφεία μας τις παραπάνω μέρες και ώρες 



Με σεβασμό και εκτίμηση όλο το προσωπικό των προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι Αριδαίας»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *