Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Αξιοποιείστε τις γνώσεις και την εμπειρία της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα προς όφελος του τόπου»


Συνάντηση είχε σήμερα (9/1) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που πρόκειται να απασχοληθούν σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το προσεχές πεντάμηνο.



Ο κ. Θεοδωρίδης θεώρησε αναγκαία και απαραίτητη την συγκεκριμένη συνάντηση, με του 36 νέους απασχολούμενους, ώστε να τους ενημερώσει για την φιλοσοφία της διοίκησης της Περιφέρειας, την οργανωτική δομή, την αποστολή και τους στόχους της. Επίσης, να τους ενημερώσει σχετικά με τα καθήκοντά τους αλλά και να τους γνωρίσει προσωπικά, ώστε να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάλογα με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η Διευθύντρια Διοικητικού-Οικονομικού κα. Κική Κυριακοπούλου και ειδικοί συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη.



Οι νέοι εργαζόμενοι πρόκειται να απασχοληθούν σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που, μετά από την συνταξιοδότηση πολλών υπαλλήλων έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε προσωπικό. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν ειδικότητες απολύτως συναφείς με τον αναπτυξιακό προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων και δράσεων της Περιφέρειας, αφού έχουν πραγματοποιήσει σπουδές στην Πληροφορική, στην Οικονομία, στη Γεωπονία και σε Διοικητικές ειδικότητες. Επίσης υπάρχουν συμμετέχοντες υποχρεωτικής εκπαίδευσης οι οποίοι θα απασχοληθούν σε θέσεις γενικών καθηκόντων.



Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «καλή επιτυχία στο έργο τους» και τους ζήτησε «να είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία που τους δίνεται για την προσωπική τους ανάπτυξη και μελλοντική καριέρα, αλλά και επιτυγχάνοντας μία σημαντική θετική συμβολή στην τοπική ανάπτυξη».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *