Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Γιωργάκη μαφιόζο και τον Σαμαρά... χαβανέζα(;) στα καρναβάλια του 1989!

Αντώνης ΣαμαράςΈνα βίντεο το οποίο βγάζει να ναι βγαλμένο από cult ταινία της δεκαετίας του '80 κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνιστές στο βίντεο δεν είναι άλλοι με το σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Κάποιος που εμφανίζεται στο 1:45 του βίντεο, με χαβανέζικη στολή να λικνίζεται στους ρυθμούς της δυνατής μουσικής παρουσιάζει τρομακτική ομοιότητα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα. Πάντως από την κινηματογραφική λέσχη Πάτρας ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για τον Α. Σαμαρά αλλά για σωσία του.

Αντίθετα η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου είναι έντονη καθόλη τη διάρκεια του βίντεο. Με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο χορεύει και χαιρετά, δίχως τις σκοτούρες της πολιτικής.

Δείτε το βίντεο:

(Το βίντεο είναι από το αρχείο του Χάρη Καραβαγγέλη)









πηγή:koutipandoras.gr, toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *