Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Ραχήλ Αλεξανδρίδου υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας

Με ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες της, η Ραχήλ Ν. Αλεξανδρίδου ανακοίνωσε την κάθοδό της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας. Η επιστολή έχει ως εξής: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω, παρά τις διαχεόμενες φήμες που με θέλουν απούσα από τα δρώμενα του Δήμου μας , ότι πολίτες με αγάπη για τον τόπο, κατά πλειοψηφία νέοι στα χρόνια και στην ψυχή, ξεκινάμε μια προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Βασική μας αρχή, η πολιτική ανεξαρτησία που θα εδραιωθεί με ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Η πλήρης απεμπλοκή από κομματικούς μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουμε την τοπική υπόθεση, μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Είναι καιρός πια να περάσει ο Δήμος μας στα χέρια νέων… ανθρώπων, που ενδιαφέρονται ειλικρινά και άδολα για την ανάπτυξη του τόπου μας.


Βρισκόμαστε στη κρισιμότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας, με δεδομένο τις δυσκολίες που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε απέναντι στον τόπο και τα παιδιά του. Να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με όφελος για την κοινωνία.


Να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Δήμου μας και των συνδημοτών μας με σοβαρότητα, συνέπεια και σύνεση αλλά και δημοκρατικά, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.


Απευθυνόμαστε στην ατομική κρίση του καθενός και σας καλούμε σε μια κίνηση ενότητας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλους εσάς τους πολίτες που, όπως και εμείς, πιστεύετε ότι αξίζουμε μία άλλη ποιότητα ζωής, έναν καλύτερο Δήμο.


Τέλος ,εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου, αλλά και στους υποψηφίους Δημάρχους και συμβούλους αυτών, έναν καλό και δίκαιο αγώνα!


Με εκτίμηση
Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Σκύδρας
Δικηγόρος Ραχήλ Ν. Αλεξανδρίδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *