Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτικός έβλεπε γυμνά μέσα στο κοινοβούλιο (pics)

Πολιτικός έβλεπε γυμνά μέσα στο κοινοβούλιοΤο φυσάει και δεν κρυώνει ένας Ισπανός πολιτικός που «συνελήφθη» από ρεπόρτερ με μάτι... αετού, να διαβάζει περιοδικό με ωραίες παρουσίες χωρίς ρούχα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του τοπικού Κοινοβουλίου.

Πρόκειται για τον 71χρονο Miguel Angel Revilla, που δεν είναι ένας πολιτικός της «σειράς» αλλά πρώην πρόεδρος της Αυτόνομης Κοινότητας της Κανταβρίας και αρχηγός τοπικού κόμματος . Τον έπιασε ο φακός του φωτογράφου Andres Fernandez, της τοπικής εφημερίδας El diario Montañes, να διαβάζει ένα περιοδικό με καλλίγραμμες υπάρξεις, το οποίο όμως είχε βάλει μέσα σε έναν φάκελο που έμοιαζε υπηρεσιακός, οπότε θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι παρακολουθούσε τη συζήτηση και κοίταζε τις σημειώσεις του.

Πράγμα που δεν συνέβαινε, όπως αποκάλυψε ο Τύπος, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί» σε όλη την Ισπανία και να δέχεται επικρίσεις ότι «λουφάρει» από την εργασία που θα έπρεπε να κάνει, εισπράττοντας τα δημόσια χρήματα.

Τελικά προέκυψε ότι ο κ. Revilla διάβαζε το περιοδικό Interviu το οποίο έχει περιεχόμενο ροζ, αν και ο ίδιος υποστήριξε πως δεν ήταν δικό του, απλώς το ζήτησε για να διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Caja Madrid, Miguel Blesa.

«Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τον Blesa, σίγουρα με έπιασαν να το διαβάζω» ανέφερε στο Twitter και επανήλθε λέγοντας ότι ζήτησε ένα περιοδικό για να διαβάσει το άρθρο και ξαφνικά έγινε είδηση...

Δείτε τις φωτογραφίες:








Πηγή: Daily Mail, iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *