Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση φορέων και κατοίκων Λουτρακίου Αλμωπίας

Οι σύλλογοι και οι κάτοικοι του Λουτρακίου συμμετέχοντας σε κάθε είδους κοινωνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις του τόπου μας, προσπαθούν μεταξύ άλλων να προάγουν τον εθελοντισμό σε κάθε επίπεδο. Γι αυτό και φέτος θα δώσουμε το παρόν στο 8ο Καρατζοβίτικο
Καρναβάλι. Ωστόσο, όπως όλοι οι Έλληνες, δε θα ήταν δυνατό να μη λάβουμε υπόψη μας και να υποστηρίξουμε ανθρώπους που τον καιρό αυτό περνάνε δύσκολα, ίσως δυσκολότερα απ όλους μας. Τη κοινωνία της Κεφαλονιάς που πρόσφατα χτυπήθηκε από σεισμό.

Γι αυτό και καλούμε τους κατοίκους όλης της Αλμωπίας να συμμετέχετε στο group των καρναβαλιστών μας που θα λάβει μέρος στο 8o Καρατζοβίτικο Καρναβάλι με όνομα «ΕΛΠΙΔΑ» . 

Στο φετινό group δε θα υπάρχει συγκεκριμένο θέμα και όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να φορέσουν όποια στολή επιλέξουν (και έχουν) για να παρελάσουν μαζί μας.

Αντί κόστους στολής θα υπάρχει κόστος συμμετοχής στο group 15€ για τους μεγάλους και 5€ για παιδιά (Εώς και Δημοτικό) και θα δοθεί στην αγορά υλικών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς. Σε όσους επίσης, δηλώσουν συμμετοχή θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι με θέμα το νησί της Κεφαλονιάς.

Επίσης κάνουμε γνωστό για όσους το επιθυμούν ότι στα σημεία εγγραφών θα συγκεντρώνονται υλικά και τρόφιμα που θα προωθηθούν στο νησί.
Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχετε και να διασκεδάσετε στο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι και ταυτόχρονα η Αλμωπία να σταθεί δίπλα στους σεισμοπαθείς που περνάνε δύσκολες στιγμές.
Σημεία εγγραφών & Συγκέντρωσης αγαθών:
Αριδαία: Ασφαλιστικό Γραφείο «ΚΕΧΑΓΙΑΣ», Ταγμ Χαϊλή 12, 23840 21310
«INFOTECH» Μποτσφάρης –Πακαλίδης, Λ. Παπαδοπούλου 12, 2384023131
Λουτράκι: Καφέ “LA PIAZZA”, Στην είσοδο του χωριού
Λουτρά Πόζαρ: Γραφεία Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου, 2384091300

(Μετά από επικοινωνία με το Δήμο Κεφαλονιάς μας έκαναν γνωστό ότι βασικές ανάγκες υπάρχουν σε Τρόφιμα (Μακράς Διάρκειας), Κουβέρτες, Είδη Υγιεινής, Γάλατα κ.α, ενώ στα παραπάνω μέρη θα βρίσκονται και σφραγιστά κουτιά για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά.)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *