Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δύσκολη νίκη για τον Φ.Ο.Α στην Αλεξάνδρεια! Δείτε το φύλλο αγώνος

Με το διπλό έφυγε ο Φ.Ο.Αριδαίας σήμερα από το γήπεδο της Αλεξάνδρειας!Με πολύ δυνατή άμυνα και με σωστές επιλογές στο τελευταίο 2λεπτο του αγώνα ήρθε το ροζ φύλλο και το τελικό 50-55.


Από το 1ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με την ομάδα της Αριδαίας να έχει το πάνω χέρι αλλα να μην μπορεί να ξεφύγει.Οι δυνατές άμυνες συνεχίστηκαν και στο 2ο 10λεπτο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 29-29.

Στο 2ο ημίχρονο ο Φ.Ο.Α μπήκε με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι και κατάφερε να χτίσει μία μικρή διαφορά την οποία όμως κράτησε ως το τέλος του αγώνα.Ενδεικτικό είναι πως στο τελευταίο 10λεπτο η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν πέρασε ούτε μία φορά μπροστά στο σκόρ.Στο τελευταίο 2λεπτο του αγώνα ο Φ.Ο.Α έσφιξε την άμυνα του (η οποία ήταν το κλειδί για την νίκη) και δεν άφησε την Αλεξάνδρεια να έχει εύκολα καλάθια.Με 2 κλεψίματα στο τελευταίο λεπτό των Χαραλαμπίδη και Υφαντίδη η ομάδα της Αριδαίας σφράγισε την νίκη.

Μεγάλη προσπάθεια της Αλεξάνδρειας να κάνει την έκπληξη.Ενδεικτικό του πόσο το ήθελαν το παιχνίδι είναι πως για πρώτη φορά φέτος μαζεύτηκαν 13 παίχτες(!!) στην αποστολή.Από την άλλη ο Φ.Ο.Α έδειξε πως η αφοσίωσή του στα τελευταία ματς στην άμυνα αποδίδει καρπούς.Απών από το παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν ο βασικός Center της ομάδας Δημήτρης Μακρόπουλος. Αρκετά καλή η διαιτησία των Κορδάλη-Τζίμου.

Επόμενος αγώνας μέσα στην Έδεσσα με τον Πανεδεσσαϊκό για τον Φ.Ο.Α. Ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την δεύτερη θέση!

Φ.Ο.Αριδαίας: (Λούσης)    Μαυρίδης, Υφαντίδης 10, Τζανής 3(1), Χαραλαμπίδης12, Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβρααμ 4, Αβραμίδης 7(1), Τοπαλίδης 8


Αλεξάνδρεια:(Γκότσης) Τσάτσας 2, Ρουσόπουλος 9(1), Στογιαννόπουλος 4, Αβραμίδης 3, Παπαγερίδης 2, Βενέτης 4, Νικολόπουλος 13(1), Πρόκος 2, Αλεξόπουλος 12(1) .


Δείτε το Φύλλο Αγώνος:




https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts



πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *