Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πρώην καυτή σερβιτόρα των Hooters έγινε δισεκατομμυριούχος & πρόεδρος πολυεθνικής (pics)

Η kat Cole εργαζόταν κατά το παρελθόν σαν σερβιτόρος στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Hooters. Χρόνια αργότερα, απολαμβάνει την ζωή από τη θέση της πρόεδρου της Cinnabon, μίας εταιρείας με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το businessinsider, η 35χρονη Cole ξεκίνησε να κρατάει το δίσκο στα 16 της χρόνια ως σέξι σερβιτόρα στα Hooters προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την χωρισμένη μητέρα της. Η γοητευτική γυναίκα, κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της εταιρείας και πλέον κινεί τα νήματα της Cinnabon τα προϊόντα της οποίας πωλούνται σε όλα τις μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ παγκοσμίως. Η 35χρονη ζει στην Ατλάντα των ΗΠΑ μαζί με τον σύντροφό της.















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *