Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Άλεξ μετά την εκταφή των οστών

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο της Ραψομανίκης στη Βέροια, αποκάλυψη στην οποία είχε προχωρήσει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όλα ξεκίνησαν, από την μαρτυρία του εκταφέα ότι είχε βρει οστά νεαρού ατόμου κοντά σε τάφο πριν από 4-5 χρόνια.

Έτσι την προηγούμενη Δευτέρα μετά και από επιθυμία της οικογένειας του Άλεξ, ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει εκταφή και να εξεταστούν τα οστά που βρέθηκαν στο σημείο. Τελικά όπως αποδείχθηκε από την έρευνα ανήκουν σε μια γυναίκα.

Ωστόσο ο εκταφέας επιμένει πως τα οστά του νεαρού αγοριού βρίσκονταν δίπλα από της ηλικιωμένης γυναίκας, όμως έχουν εξαφανιστεί!

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, ο παπάς του χωριού είχε εκμυστηρευτεί σε κατοίκους πριν πεθάνει πως στο συγκεκριμένο σημείο πράγματι είχε ταφεί ένα νεαρό άτομο. Μάλιστα είχε ενημερώσει και τις αρμόδιες αρχές.


πηγή:thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *