Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έβγαλε...λαγό! Δεινός κυνηγός ο Ιορδάνης Τζαμτζής!

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής όχι μόνο δηλώνει αγρότης στο επάγγελμα, αλλά και, όπως έχει πει δημόσια, το θεωρεί τιμή του. Αυτή πάντως δεν είναι η μοναδική ενασχόλησή του με τη φύση. Ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, είναι δεινός κυνηγός και δε χάνει ευκαιρία, εκτός από το να ασχολείται με τα χωράφια του, να ξεχύνεται στα βουνά σε αναζήτηση θηραμάτων, αφού το κυνήγι για εκείνον είναι τρόπος ζωής.

Από τα αγριογούρουνα της Δράμας και των Γρεβενών μέχρι τις πάπιες στον Έβρο και την Κατερίνη, έχει φτάσει ακόμα και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Ουγγαρία, για τη χαρά που του προσφέρει η συγκεκριμένη δραστηριότητα. “Όταν κυνηγάω, ξεχνάω τα προβλήματα και καθαρίζει το μυαλό μου απ' όλα”, αναφέρει ο ίδιος, που φωτογραφίζεται κρατώντας στο χέρι ένα λαγό.

Φορώντας πάντα παραλλαγή, με το όπλο επ' ώμου και το σκύλο μαζί, χάνεται μαζί με τους φίλους του για ώρες, αφού πάντα ακολουθεί την ίδια παρέα από τα μέρη του. “Μου αρέσει η επαφή με τη φύση. Αυτό είναι κυρίως που με κερδίζει στο κυνήγι. Η διαδικασία. Και αν δεν πιάσουμε τίποτα, θα πιούμε τα τσίπουρά μας μετά”, λέει, θυμίζοντας πως και εκείνα είναι παραγωγής του...




ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *