Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Την "έπεσαν" στον Γιακουμάτο

Την "έπεσαν" στον ΓιακουμάτοΕπεισόδιο στην πλατεία Κολωνακίου.

Φραστική επίθεση κατά του Γεράσιμου Γιακουμάτου εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί καθηγητές στην πλατεία Κολωνακίου. Συγκεκριμένα εκπαιδευτικοί που πέρναγαν από την πλατεία για να πάνε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, εντόπισαν τον πρώην υπουργό να πίνει τον καφέ του σε στέκι της περιοχής. 

Αμέσως τον περικύκλωσαν και του επιτέθηκαν φραστικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο. Ο κ. Γιακουμάτος προσπάθησε να απαντήσει στις επιθέσεις, ενώ γύρω τους δημιουργήθηκε μία μικρή «αρένα» από περαστικούς που δεν ήθελαν να χάσουν το θέαμα...







πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *