Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί στην Κύπρο

Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί στην ΚύπροΤις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, δήλωσε ότι ο πρόεδρος τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους έως τις 15 Μαρτίου.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».

Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.





Πηγή: sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *