Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 3/3 τα Ζώδια!

Να μετράς την ζωή σου με τα χαμόγελα και όχι με τα δάκρυα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας άποψη θα βγει με έναν εκρηκτικό τρόπο στην επιφάνεια. Κάτι καινούργιο θα σας δώσει την δυναμικότητα στην έκφραση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα είναι κάπως εκκεντρικές αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.
Ερωτικά: Είστε στα καρφιά γιατί νιώθετε ότι κάτι καινούργιο πάει να βγει στην επιφάνεια και αυτό πιθανόν να σας παροτρύνει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Ακόμα και σε μια σχέση που είναι να τελειώσει και εκεί θα δράσετε δυναμικά γιατί κάτι λέει το ένστικτό σας ότι όσο περιμένετε δεν γίνεται τίποτα. Αντίθετα μια λύση μπορεί να παρουσιαστεί μετά από την πρωτοβουλία που θα πάρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα βρεθείτε σε μια πρωτοποριακή κατάσταση η οποία πιθανόν να σας κάνει να σταματήσετε την ρουτίνα που σας δημιουργεί όχι μόνο πλήξη αλλά και ατυχία στα οικονομικά. Χρειάζεστε μεγαλύτερη δράση αλλά ίσως να δυσκολεύεστε από τις συνθήκες.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει να βγείτε από ένα τέλμα το οποίο σας βάζει μεν σε μια νέα ταλαιπωρία αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει μεγαλύτερη δράση. Ένα μυστικό που μπορεί να αποκαλυφτεί ίσως σας έρθει ξαφνικό αλλά τουλάχιστον θα γνωρίσετε κάτι που δεν το είχατε αντιληφθεί.
Ερωτικά: Η επαφή με Κριό ή Ζυγό μερικές φορές δεν είναι εύκολη γιατί δεν μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά λόγω της απόστασης που βρίσκεστε. Αν επιμείνετε θα δείτε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση. Προσέξετε όμως μην το δείτε σαν συμβιβασμό γιατί θα νιώσετε μεγάλη καταπίεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε περιορισμένοι γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως η ξαφνική επαφή με έναν άτομο που σας λέει κάποιες αλήθειες να σας κάνει να νιώθετε κάπως αδικημένοι αλλά θα λύσετε τα θέματα που έχουν προκύψει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να προστεθούν στους φίλους σας κάποια εκκεντρικά πρόσωπα τα οποία με τον τρόπο τους θα εκφράσουν την ελεύθερη πλευρά του εαυτού σας. Ιδέες πολύ πρωτοποριακές θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεων σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας άποψη για ένα άτομο μπορεί να αλλάξει ξαφνικά να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα γιατί θα τον δείτε τελείως διαφορετικά όχι ότι πριν δεν έπαιζε κάτι αλλά τώρα θα γίνει πιο έντονο κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Με τον Αιγόκερω ή θα έχετε το πάνω χέρι ή θα νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και παίρνετε αποστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάθεση να πειραματιστείτε. Προς το παρόν θα παραμείνετε μόνο στις συζητήσεις και μετά θα δείτε πως θα βγείτε από το αδιέξοδο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορεί να έχετε μεγάλη ανυπομονησία για όλα τα θέματα και πιθανόν να δημιουργηθεί ένταση, εκνευρισμός ή ακόμα και ένας διαπληκτισμός με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Επίσης ο δυναμισμός που θα έχετε ή η διάθεση να φανείτε προς τα έξω πιθανόν να σας αναστατώσει περισσότερο από το κανονικό.
Ερωτικά: Αν θέλετε να είστε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κρατήστε τις αποστάσεις για να μην υπάρχουν διαπληκτισμοί. Αν μάθετε κάτι που θα σας φανεί σαν αποκάλυψη, να το διερευνήσετε πρώτα γιατί μπορεί να είναι μια προσωπική άποψη και πιθανόν να γίνουν λάθη. Η σχέση με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω θα έχει διάφορες αναταράξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας τρώει η ανυπομονησία γιατί δεν μπορείτε ως συνήθως να περιμένετε και ίσως να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που τελικά θα σας βλάψουν. Το ζητούμενο είναι να μην γίνουν λάθη και συγχρόνως να ξεκόψετε από κάτι που δεν σας προοδεύει.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε πολύ ισχυροί και δεν δέχεστε καμία παρέμβαση από τρίτους. Μερικές φορές σαν βασιλιάς περιμένετε αλλά τώρα δράτε πολύ δυναμικά γιατί δεν αντέχετε να βρίσκεστε υπό των άλλων. Ίσως να μην σας ενδιαφέρει αν ακυρωθείτε ή όχι και καλά κάνετε.
Ερωτικά: Η δυναμικότητα μερικές φορές είναι σημαντική στο να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Αυτό μετράει πολύ στην σχέση σας γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί θα αναθεωρήσει κάποιες απόψεις που έχει για σας και σίγουρα θα λειτουργήσει καλύτερα . Η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν και κυρίως ενός Ζυγού θα σας κάνει να νιώσετε ότι θα πάρετε την ρεβάνς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνύπαρξη με άτομα που μπορεί να μην ταιριάζετε πολύ αλλά τελικά κάτι θα καταφέρετε, σίγουρα θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Μια πληροφορία από το εξωτερικό μπορεί να σας βάλει στην πρίζα για να δράσετε γρήγορα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλα σας τα απωθημένα και κυρίως τα ψυχολογικά , να ελαφρύνετε και να μεταδώσετε και στους γύρω σας μια αίσθηση ότι είστε συνειδητοί σε οποιαδήποτε απόφαση και να πάρετε. Μέσα από αυτό θα περάσετε περισσότερο τις ιδέες σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει πολύ περισσότερο από άλλες φορές γιατί δείχνετε ότι ίσως δεν συμβιβάζεστε ακόμα και στο σεξουαλικό θέμα. Οι απαιτήσεις σας πιθανόν να εκπλήξουν το πρόσωπο που είστε μαζί. Από την άλλη ο Κριός θα είναι έτοιμος να σας ανταποκριθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Βαδίζετε πάνω σε ένα δρόμο που μπορεί να έχει ξαφνικές ανατροπές αλλά να σηκώσετε ξαφνικά την κουρτίνα για να ανακαλύψετε τελικά τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και τι μέσω των άλλων. Οι ευαισθησίες σας θα γίνουν πιθανόν τροχοπέδη στα σχέδια σας.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ αναστατωμένοι και μερικοί δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε αμέτοχοι σε μια αδικία ή σε μια σας ανάγκη. Αυτήν την φορά μπορεί να μην σας νοιάζει καθόλου τι θα πουν οι άλλοι. Τώρα προέχετε εσείς.
Ερωτικά: Η υπερβολή και μερικές φορές η αυτονομία σας μπορεί να φαίνεται στο άλλο πρόσωπο σαν κάτι ξένο ή καινούργιο. Όμως ο ρόλος σας είναι να έχετε και δικές σας πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείτε που βρίσκεστε εσείς και όχι οι άλλοι. Ακόμα και τα συγγενικά σας πρόσωπα που μπορεί να αντιστέκονται απέναντι σε κάποιες επιλογές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια πληθωρικότητα η οποία σας δημιουργεί την ανάγκη να πάρετε την αρχηγία στα χέρια σας ή κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες είναι αναγκαίες για να ξεχωρίσετε. Μην φοβάστε, δεν θα σας απορρίψει κανένας αρκεί να το πιστεύετε και να έχετε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σας διαίσθηση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να γίνετε για λίγο εκκεντρικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να δείξετε ένα άλλο κομμάτι της προσωπικότητάς σας. Οι εντάσεις βέβαια δεν θα λείψουν γιατί θα είναι ο παράγοντας που θα σας κάνει να βγείτε μπροστά και να αναλάβετε πρωτοβουλίες.
Ερωτικά: Θέλετε ανεξαρτησία η οποία θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα με αυτόν τον τρόπο θα ρίξετε έναν Κριό ο οποίος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας. Η φιλική σας συμπεριφορά με έναν Ιχθύ θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα δείτε ότι θα γνωρίσετε ένα συνεργάτη ο οποίος θα σας φέρει σε επαφή με ένα άλλο άτομο που θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπική σας άποψη είναι πολύ δυναμική και θα ενισχύσετε την πεποίθηση ότι είστε σε καλό δρόμο. Η ποιότητα της ζωής σας θέλετε να αναβαθμιστεί και θα δείτε ότι κάτι καλό θα γίνει, αφού θα λύσετε με ευκολία και ένα νομικό θέμα. Ακόμα και σήμερα θα έχετε συζητήσεις με άτομα που ανακατεύονται σε μια σας υπόθεση.
Ερωτικά: Η σχέση σας με έναν Κριό θα σας δώσει μια πολύ έντονη συναισθηματική εμπειρία και σίγουρα θα ξεφύγετε από μια παλιά σχέση που σας είχε στεναχωρήσει αρκετά. Επίσης η επαφή με τον Ταύρο είναι κάπως περίεργη αλλά αναγκαία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να αλλάξετε ένα κομμάτι του τρόπου που λειτουργείτε στην δουλειά σας και ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο δυναμικοί και ξεκάθαροι. Πιθανόν να βρείτε μια νέα άκρη όπου θα βελτιώσει την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα ή κάποια οφέλη πολύ σημαντικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεστε σε ενεργειακή φόρτιση και πιθανόν να έχετε ένα πιθανό εκνευρισμό ο οποίος θα σας φέρει σε σύγκρουση ακόμα και με κοντινά σας άτομα. Χρειάζεται να δείτε νέες πτυχές του τρόπου επικοινωνίας χωρίς να τσακώνεστε και να τα λέτε χοντρά, όπως συνήθως σας βγαίνει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό θα σας φέρει κάποιες ξαφνικά προβλήματα γιατί μπορεί να μην σας αρέσει ο τρόπος που θέλει να κινηθεί. Γενικά υπάρχει μια δυσκολία χειρισμού του θυμού σας και των συναισθημάτων σας, κυρίως με Καρκίνο, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές. Θα καταλάβετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο θα μπείτε στο ζουμί μιας υπόθεσης και θα επιλύσετε με δυναμικότητα οτιδήποτε έχετε αφήσει πίσω.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί αλλά και αυτάρκεις για αυτό θα αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για να βρεθείτε κοντά σε άτομα από τον φιλικό κύκλο που έχετε πει και κάποιες κουβέντες παραπάνω. Η διάθεση επαναστατικότητας που έχετε ίσως εκφραστεί είτε στις ιδέες σας είτε στην εμφάνισή σας, αν εκεί τελικά ξεσπάτε.
Ερωτικά: Θέλετε ένα καταλάβετε περισσότερο ένα πρόσωπο που δημιουργεί σε εσάς έναν έντονο μαγνητισμό. Μην αφήνετε να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ εσάς και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η νέα ενέργεια που έχει αναλάβει να σας καθοδηγήσει σίγουρα δεν σας αφήνει περιθώριο να πράξετε διαφορετικά ή ακόμα και ψεύτικα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παίρνετε δυναμικές πρωτοβουλίες ακόμα και σήμερα που οι περισσότεροι ξεκουράζονται γιατί νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε και ίσως η σκέψη σας να έχει κάπως προχωρήσει. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας προσφέρει μια νέα πραγματικότητα.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η στάση σας είναι πολύ πιο δυναμική από άλλες ημέρες για αυτό μην φοβηθείτε να πείτε την γνώμη σας ανοικτά. Είστε αρκετά απελευθερωμένοι και πιθανόν να κάνετε μια κίνηση που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές ανασφάλειες.
Ερωτικά: Η σχέση σας με Ζυγό θα ξεκαθαρίσει μια και έξω γιατί δεν αντέχετε πλέον το ήξεις - αφήξεις σε όλα τα επίπεδα. Η αναφορά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Παρθένος ίσως να σας δημιουργεί μια παραπάνω προοπτική για να κάνετε κάτι μαζί του, αρκεί να υπάρχει κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι χρειάζεστε μια μικρή ανανέωση για αυτό ή θα πρέπει να θέσετε νέους όρους για να υπάρχουν εξελίξεις ή θα χρειαστεί να κάνετε αναγκαστικές συμμαχίες για να πετύχετε τον στόχο σας.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *