Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τζιτζικώστας - Ιωαννίδης : Επισκέπτονται τις ίδιες περιοχές στις περιοδείες τους

Στο Σοχό βρέθηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης. 

Ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με τον κόσμο και παρακολούθησε την παρέλαση των κουδουνοφόρων. "Τα έθιμα της Αποκριάς αναβίωσαν σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας προσελκύοντας, παρά τον άσχημο καιρό, πολλούς επισκέπτες. Η νεότερη γενιά, η γενιά μας, αγκαλιάζει την παράδοσή μας και αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και να το ενισχύουμε χρόνο με το χρόνο. Η άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά αποτελεί πλούτο για τη Μακεδονία μας", δήλωσε αμέσως μετά και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή σε όλους.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε: “μετά τη Σαρακοστή έρχεται πάντα η Ανάσταση σε όλα. Αυτή είναι η πιο πολιτική κουβέντα για σήμερα, να αισθανθεί ο κόσμος ότι αλλάζει η κατάσταση. Αδικίες που έγιναν σε χαμηλοσυνταξιούχους, ένστολους, πολίτες που έχουν γονατίσει από τη φορολογία, θα αποκατασταθούν».



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *