Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Βρέθηκε στα κατεχόμενα ο δολοφόνος του Πάλμε;

ΠάλμεΔιαστάσεις αστυνομικού θρίλερ λαμβάνει δημοσίευμα και της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα» σύμφωνα με το οποίο ο φερόμενος ως δολοφόνος του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας, Oύλωφ Πάλμε έχει καταφύγει στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και ζει στην Κερύνεια.

 Το αριστερό έντυπο επικαλείται δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Svenska Dagbladet», στο οποίο γίνεται αναφορά σε συνάντηση δημοσιογράφου της με το φερόμενο ως δολοφόνο του Πάλμε, Μπέρτιλ Βεντίν. Ο Βεντίν φέρεται πως στο τέλος της δεκαετίας του 1960 είχε υπηρετήσει στο αρχηγείο ασφαλείας του τάγματος των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

Επικαλούμενη τη σουηδική εφημερίδα, η «Αφρίκα» γράφει ότι δημοσιογράφος από τη Σουηδία ήρθε τις προηγούμενες ημέρες στην κατεχόμενη Κερύνεια και συναντήθηκε με το φερόμενο ως δολοφόνο του Πάλμε, ο οποίος όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες.






πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *