Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Στην Π.Ε. Πέλλας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για το εορταστικό τριήμερο

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.


Ο κ. Τζιτζικώστας είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη ενώ, παρακολούθησαν από κοινού τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας στην Κρύα Βρύση.


Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Ηρωϊκή πόλη της Νάουσας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις παραδοσιακές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους.








ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *