Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 7/3 τα Ζώδια!

Αυτός που δεν καταλαβαίνει την σιωπή σου δεν καταλαβαίνει ούτε τα λόγια σου.


ΚΡΙΟΣ 

Γενικά: Η συνολική σας εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική από άλλες φορές, οπότε θα δείτε ότι θα εστιάσετε περισσότερο στο να δίνετε πληροφορίες στους γύρω σας και σε κάθε τι που σας αναβαθμίζει.
Ερωτικά: Είστε μερικές φορές πολυδιάστατοι και αυτό βοηθάει στο να επεκτείνετε τις προσωπικές σας γνωριμίες. Σίγουρα η προσωπικότητά σας θα μετρήσει παραπάνω στην σχέση οπότε θα δώσει ένα πιο ανάλαφρο και νεανικό τόνο και θα βοηθήσει το οτιδήποτε δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν περιθώρια επέκτασης και νέων γνωριμιών οπότε αυτό θα μετρήσει και στην εικόνα σας και στην δουλειά σας. Η συγκεκριμένη πολιτική αν την κρατήσετε σταθερή θα βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να ξελασπώσετε και να δείξετε καλύτερα δείγματα γραφής. 



ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Ένα ταξίδι πιθανόν να σας κάνει να σκεφτείτε τα πράγματα με ένα άλλο μάτι ή ένα είδος γνώσης μπορεί να απελευθερώσει την μαγκωμένη καρδιά σας.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο μπορεί πιο εύκολα να αναβαθμιστεί από εδώ και πέρα γιατί εσείς θα είστε πιο ανοικτοί στην πρόκληση και θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να δοκιμάζετε ό, τι φοβάστε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε όλα αυτά που μπορεί κατά εποχές να χάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη θα μετρήσει παραπάνω. Παρόλο που κάνετε προσπάθειες να αποσαφηνίσετε μια υπόθεση και δεν μπορείτε ακόμα ίσως η βοήθεια ή η παρέμβαση ενός ατόμου να βοηθήσει στην αναβάθμιση σας. 



ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Η εφευρετικότητα που σας διακατέχει πιθανόν να σας βοηθήσει να κάνετε ένα σημαντικό άνοιγμα σε νέες αλλά και διαφορετικές πόρτες όπου θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και θα χρειαστείτε να καθορίσετε από πριν τι είναι αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δικτυωθείτε καλύτερα.
Ερωτικά: Η ανοικτή αντιμετώπιση είναι κάτι που θα σας βοηθήσει και θα σας βγάλει και από μονοπάτια πολύ μπερδεμένα συναισθηματικά. Η φύση σας πάντως παραμένει διπλωματική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευλυγισία και με τον τρόπο σας μπορεί να φέρετε εκεί που θέλετε όλα τα πράγματα. Αρκεί να έχετε την σχετική υπομονή γιατί μπορεί να ταλαντεύεστε από διάφορες γνώμες και τελικά να χάνετε έστω και μικρές ευκαιρίες. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Είστε πολύ κοινωνικοί και φιλικοί και αυτό σας ξεκολλάει κάπως από την γκρίνια και την μουρμούρα. Η βασική σας επιδίωξη είναι να συνειδητοποιήσετε πόσο μπορείτε να καταλάβετε τον αληθινό εαυτό σας και μέσα από αυτό να κερδίσετε την ποιοτική σας αναβάθμιση. Με την γνώση αυτή μπορείτε να είστε πιο δυνατοί.
Ερωτικά: Θα είστε περισσότερο θετικοί στην προοπτική νέων γνωριμιών, οπότε η προσέγγιση θα είναι ευκολότερη. Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη θα σας ενθουσιάσει αλλά χρειάζεται να βάλετε μεγαλύτερη ουσία στην επαφή για να έχετε σταθερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητήσεις, επαφές και ανοίγματα ίσως να μην είναι και τόσο εύκολα για σας γιατί νομίζετε ότι υπάρχει ένα επιπόλαιο κομμάτι το οποίο δεν σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια. Το μόνο που θα κερδίσετε είναι νέες γνωριμίες που μετά θα τις χρησιμοποιήσετε. 



ΛΕΩΝ 

Γενικά: Είστε άνετοι και γεμάτοι από πολύ ενέργεια γιατί μπορείτε και διαχειρίζεστε όλα τα δύσκολα σημεία που παλιά δεν μπορούσατε. Ίσως οι περιστάσεις να έρθουν με τέτοιο τρόπο όπου θα δείτε ότι θα είναι με το μέρος σας.
Ερωτικά: Η σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι θέλετε να προχωρήσετε μαζί του αλλά ίσως να μην σας δίνει την αφορμή, κυρίως αν είναι Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγει μια πόρτα που θα πρέπει να κινηθείτε πολύ γρήγορα για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες με αισιοδοξία, χωρίς όμως να αφήσετε ένα κομμάτι συναισθήματος που σας επηρεάζει να σας καπελώσει γιατί αλλιώς θα γίνουν λάθη. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά: Έχετε ένα είδος έντασης και άγχους γιατί πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα και ίσως να μην μπορείτε να τα καταφέρετε περισσότερο δε, αν συνεχίσετε να σκέφτεστε ότι δεν θα πετύχετε. Ξεχωρίστε αυτά που είναι για σας τα πλέον απαραίτητα.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ή Ιχθύ θα είναι κάπως δύσκολη γιατί θα χρειαστεί να είστε όσο μπορείτε πιο ήρεμοι και άνετοι με στόχο την καλύτερη προσωπική επαφή. Μέσα στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να κάνετε μια γνωριμία όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε κοντά λόγω του μοιράσματος μιας κοινής ευθύνης. Ο Υδροχόος θα είναι μια νέα γνωριμία που θα σας δώσει νέα ματιά στην ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την εξέλιξη για αυτό θα διαδώσετε πιο εύκολα αυτό που κάνετε, χωρίς όμως να ξέρετε ακριβώς πως θα το οργανώσετε όλο αυτό. Οι συνεργάτες σας μπορεί με τον τρόπο τους να σας κρεμάσουν γιατί δεν θα έχουν επίγνωση όλων των ευθυνών τους. 

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά: Οι απαιτήσεις σας είναι πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα γιατί θα δείτε ότι κινείστε με μεγάλη άνεση, οπότε εκ των πραγμάτων θα λύσετε αρκετά από τα θέματά σας. Το εξωτερικό και ένα νομικό θέμα θα κινηθεί πιο εύκολα λόγω του τρόπου χειρισμού σας.
Ερωτικά: Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα σας δώσει μεγαλύτερη ευκολία στο να λύσετε όλες τις διαφορές σας αλλά και να βάλετε μαζί με τα προσωπικά και τα οικονομικά σας τα οποία μερικές φορές μπερδεύονται και δεν βγάζετε άκρη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευθύνες ώστε να ολοκληρώσετε μια δουλειά η οποία τώρα είναι προς το τέλος της. Για αυτό χειριστείτε με μεγάλη μαεστρία όλες τις επαφές σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Το κέρδος θα το πάρετε άμεσα αρκεί να είστε προσεκτικοί. 



ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά: Εκ των συνθηκών γίνεστε πιο αληθινοί ή ανοικτοί σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή να μάθετε που αφορά στο άλλο το πρόσωπο. Η ψυχολογία και η μάθηση των δικών σας δυνάμεων θα σας βοηθήσει σίγουρα να ξεφύγετε από αδιέξοδα, κυρίως επικοινωνιακά.
Ερωτικά: Η σχέση σας χρειάζεται αναβάθμιση και ίσως και μια μικρή απελευθέρωση γιατί κολλάτε σε κάποια σημεία. Κριός, Δίδυμος και Υδροχόος παίζουν μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να βάλετε σε ένα άλλο πλαίσιο κάποιες συνεργασίες και μαζί με αυτές και τις πληρωμές τους θα είναι ό, τι πιο δύσκολο έχετε να αντιμετωπίσετε. Συνήθως δεν σας αρέσει να μιλάτε για τα οικονομικά σας αλλά τώρα το χρειάζεστε. 



ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Ενθαρρύνεστε πάρα πολύ από κάποιες διαδικασίες που γίνονται και κυρίως από την πλευρά των τρίτων. Εκεί θα δείτε την δύναμή σας αλλά κυρίως θα δοκιμάσετε ποιος αξίζει να είναι δίπλα σας και ποιος όχι.
Ερωτικά: Έχετε κάτι που τραβάτε σαν μαγνήτη τους άλλους πάνω σας. Αυτό βέβαια δεν προϋποθέτει ότι θα δημιουργήσετε σταθερή σχέση αν εσείς δεν το έχετε πάρει απόφαση. Απλά θα καταλάβετε ότι ο Δίδυμος δεν παίζει μαζί σας και ίσως με τον τρόπο σας να τον πληγώσετε αν δεν πείτε άμεσα το «ναι».
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις ξαφνικά και από το πουθενά και ίσως να πιαστείτε εξ απήνης, αν δεν δράσετε πολύ γρήγορα. Η συμπεριφορά σας και γενικά ο τρόπος δράσης σας θα εξαρτηθεί από το πόσο έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα χρήματα είναι πολύ κοντά σας αρκεί να το καταλάβετε. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Η ενασχόληση με έναν Δίδυμο ίσως σας δημιουργήσει ένα μικρό στρες γιατί θα πρέπει να εξηγείτε τα πάντα και μάλιστα να ανταποκρίνεστε ακόμα και σε πράγματα που δεν γνωρίζετε. Η προσφορά σας βέβαια σε άτομα που σας χρειάζονται μαζί με τις κατάλληλες πληροφορίες που θα πρέπει να δώσετε θα είναι ό, τι καλύτερο έχετε να κάνετε. Είναι δύσκολο γιατί σας ξεβολεύει αλλά δεν έχετε άλλα περιθώρια.
Ερωτικά: Η προτροπή για μια προσωπική επαφή και κυρίως σε έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας δυσκολέψει γιατί μπορεί να μην υπάρχει κοινός τρόπος επικοινωνίας. Αντίθετα με τον Ταύρο θα έχετε καλύτερη επικοινωνία και κάτι μπορεί να γίνει μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να μπορείτε να δέχεστε καινούργια πράγματα γιατί μεγαλώνει η εμπειρία σας. Αυτό που θα πρέπει είναι να σταματήσετε να διαδίδετε ειδήσεις ή πληροφορίες που δεν τις έχετε διασταυρώσει γιατί μπορεί να εκτεθείτε. 



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Νιώθετε πιο καλά με τον εαυτό σας και από αυτό και μόνο μπορείτε να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο βάλετε. Η προσωπική σας γνώμη θα μετρήσει σε άτομα που έχετε κάτω από την επιρροή σας. Ταξίδια, το θέμα ενός αυτοκινήτου ή επίσης το δίπλωμά του μπορεί να είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας.
Ερωτικά: Όταν η διάθεσή σας είναι ανάλαφρη πάντα προτιμάτε να βγαίνετε, να επικοινωνείτε και να πηγαίνετε κινηματογράφο ή με φίλους για ποτό. Αυτό θα κάνετε και σήμερα για να ξεσκάσετε αλλά και να έρθετε πιο κοντά με ένα Λιοντάρι ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφού νιώθετε καλύτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχετε και στην δουλειά σας, κυρίως αν ασχολείστε με πωλήσεις ή με εμπορικές συμφωνίες γιατί θα δείτε ότι έχετε κάτι καλό να περιμένετε. 



ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Είστε σε υπερδιέγερση η οποία ίσως να σας απομακρύνει από πρόσωπα που ναι μεν θέλετε να είστε μαζί αλλά σας κουράζουν. Να είστε προσεκτικοί με τα κουτσομπολιά που μπορεί να διαδοθούν από την πλευρά σας ή άθελα σας να εντείνετε μια κατάσταση.
Ερωτικά: Ενώ έχετε μια προσωπική άποψη η οποία φαίνεται πολύ δυνατή σας ξεγελάει η διάθεσή σας γιατί μπορεί να είστε μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Σίγουρα θα υπάρχουν ανατροπές και στην προσωπική σας σχέση αλλά και σε νέες γνωριμίες ή ραντεβού που πρόκειται να γίνουν. Ο Δίδυμος θα παίξει ρόλο αλλά να είστε προσεκτικοί μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάθεση για νέες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Το κυριότερο είναι να μην ανακατευτείτε με πολλά γιατί θα γίνουν λάθη και δεν θα μπορείτε να τα καλύψετε ή θα υπάρξει αδιαφορία πάνω στα πολλά. 



ΠΗΓΗ: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *