Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αύριο στο Δ.Α.Κ.Α το μεγάλο ντέρμπι Φ.Ο.Α-Εύαθλος Πολυκάστρου

Μεγάλο ντέρμπι υπάρχει στην 20η αγωνηστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς ο πρωτοπόρος Εύαθλος Πολυκάστρου ταξιδεύει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον 2ο Φ.Ο.Α!


Με νίκη άνω των 4 πόντων η ομάδα της Αριδαίας πιάνει κορυφή. Ακόμα και με απλή νίκη βρίσκεται πάλι στην κορυφή έστω για 1 αγωνιστική καθώς θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία αφού η Νάουσα παίρνει το παιχνίδι με το Λιτόχωρο στα χαρτιά!Έτσι ο Φ.Ο.Α ακόμα και με απλή νίκη ανεβαίνει προς στιγμήν πρώτος καθώς έχει καλύτερη διαφορά πόντων.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της περιοχής μας η οποία θέλει την στήριξη του κόσμου για να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας!

Στις άλλες ομάδες του νομού,η Έδεσσα αντιμετωπίζει τον Κορινό στην Κατερίνη ενώ η Κρύα Βρύση θα επιζητήσει την νίκη σωτηρίας στο Πολύκαστρο απέναντι στον τοπικό Μ.Αλέξανδρο.


Δείτε όλο το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής: 

8/3/14 18:00         ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

8/3/14 18:00         ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 

8/3/14 18:00         ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 

8/3/14 18:00         Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 

8/3/14 20:00         ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ 

8/3/14  ά.α             ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 20-0





πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *