Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ένα σίγουρο ψέμα που λένε οι γυναίκες

Και οι άντρες, βέβαια, δεν πάνε πίσω καθώς «φουσκώνουν» και αυτοί το... λογαριασμό

Μπορεί οι τηλεοπτικές σειρές σαν το διάσημο «Sεx and the City» να έπαιξαν κι αυτές το ρόλο τους στις συζητήσεις γύρω από το σeξ και τη σeξουαλική απελευθέρωση των γυναικών, ωστόσο φαίνεται ότι ακόμη και στις μέρες μας εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τον «επιτρεπτό» αριθμό σeξουαλικών συντρόφων μιας γυναίκας.

Αυτό, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα tab.co.uk, οδηγεί το ένα τέταρτο των γυναικών να λέει ψέματα όταν τις ρωτάνε με πόσους άντρες έχουν έρθει σε ερωτική επαφή στη ζωή τους.

Από αυτές το 20% μειώνει τον πραγματικό αριθμό, έτσι ώστε να φαίνονται λιγότερο επιπόλαιες, ενώ ένα 5% παραδέχονται ότι «έχουν φουσκώσει» το νούμερο των σεξουαλικών τους συντρόφων.

Στο στρατόπεδο των αντρών, το 22% παραδέχεται ότι έχει πει ψέματα για το αριθμό των γυναικών που έχει καταφέρει να… σαγηνεύσει, με το 12% αυτών να ανεβάζει το νούμερο και το 10% να το μειώνει.

Στην έρευνα συμμετείχαν 12.700 φοιτητές από 36 πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Κι αν αναρωτιέστε για το ποιο πανεπιστήμιο παρουσιάζει τα «καλύτερα σeξουαλικά ποσοστά» αυτό είναι το Oxford Brookes, με ένα μέσο όρο 14 σεξουαλικών συντρόφων ανά φοιτητή.

Ακολουθεί το πανεπιστήμιο του Πλύμουθ με 11,5 σeξουαλικούς συντρόφους και τρίτο στη σειρά έρχεται αυτό του Λίβερπουλ με 10,8.

Στην τελευταία θέση της λίστας βρέθηκαν οι φοιτητές από το πανεπιστήμιο Queen's University στο Μπέλφαστ με 3,2   συντρόφους, κατά μέσο όρο για κάθε φοιτητή.

Ο μέσος όρος σeξουαλικών συντρόφων των ανδρών ήταν 10, ενώ για τις γυναίκες το αντίστοιχο νούμερο έπεφτε στο 7,7.

Δεδομένου όμως ότι… και τα δύο φύλα έχουν το δικό τους μερίδιο στο ψέμα… ίσως οι αριθμοί αυτοί δεν είναι αντιπροσωπευτικοί! 
 
 

ΠΗΓΗ: newbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *