Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση - Ομιλία στην Αριδαία με θέμα : ''Η κρίση, η αυτοδιοίκηση και οι επιλογές των τοπικών κοινωνιών''

Σήμερα Σάββατο, 15 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Η Κρίση, η Αυτοδιοίκηση και οι Επιλογές των Τοπικών Κοινωνιών».


Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και όλοι οι τοπικοί φορείς της αυτοδιοίκησης.


Ο κ. Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το έργο, οι δράσεις, οι παρεμβάσεις και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός της Π.Ε. Πέλλας για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και τη βελτίωση ποιότητας ζωής στην περιοχή.





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *