Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το Μάιο οι φοιτητικές εκλογές, πριν από τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές

Λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, οι φοιτητές θα προσφύγουν στις κάλπες για την αντίστοιχη διαδικασία στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

Οι οργανωμένες παρατάξεις προσδιόρισαν τις εκλογές για τις 7 Μαΐου, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», με μοναδική διαφωνία για την ημερομηνία εκείνη της παράταξης του ΚΚΕ Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, που ζήτησε να λάβουν απόφαση οι ίδιοι οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Οι λοιπές οργανωμένες φοιτητικές παρατάξεις επέλεξαν αυτή την ημερομηνία, νωρίτερα από τις εκλογές για Ευρωβουλή και δήμους, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν οι φοιτητικές εκλογές μεγαλύτερη δύναμη και να στείλουν πιο ηχηρό μήνυμα.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *