Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παιδί θαύμα! 4χρονη σχεδιάστρια μόδας φτιάχνει ρούχα από χαρτί!

Η Mayhem είναι μόλις 4 ετών και λατρεύει να ζωγραφίζει και να κάνει κατασκευές από χαρτί. Η μικρούλα δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο, εκφράζοντας την καλλιτεχνική της φύση από αυτή την τρυφερή ηλικία. Η μαμά της είναι φωτογράφος και κατάλαβε την έφεση της κόρης της στη ζωγραφική αλλά και στην… κοπτοραπτική πριν από 2 χρόνια.

«Της πήρα τότε ένα σετ με ψαλίδια και έμεινα άφωνη όταν είδα ότι είχε σχεδιάσει μια σειρά από… χάρτινα ρούχα για την κούκλα της», λέει η Angie. Η μικρή ήδη δημιούργησε την πρώτη της κολεξιόν με ρούχα διασήμων, τα οποία φόρεσαν και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, εκπλήσσοντας μικρούς και μεγάλους φαν της μόδας.





 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *