Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Παράξενα: Ένα τρελό αυτοκίνητο από την Ρωσία (pics)

Πενία τέχνας κατεργάζεται, λέει ο σοφός λαός και αυτό φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον Ρώσο για την ιδιοκατασκευή του. Όχι επειδή είναι πανέμορφη, αλλά επειδή αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να φτιάξει κάτι για το κέφι του.


Ένας Ρώσος λοιπόν είναι ο δημιουργός αυτού του αυτοκινήτου. Ο ίδιος είπε ότι χρησιμοποίησε το 3D λογισμικό ενός υπολογιστή για να σχεδιάσει την εξωτερική εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης του αυτοκίνητού του.






Στη συνέχεια μαζί με φίλους προχώρησε στην κατασκευή του. Χρησιμοποίησαν ένα Nissan Maxima προκειμένου να εξασφαλίσουν διάφορα μέρη του αμαξώματος αλλά και μηχανικά μέρη.

Το αν σας αρέσει ή όχι, είναι θέμα υποκειμενικό. Η προσπάθεια όμως αξίζει ένα μπράβο.




 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *