Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Διαγραφή Μπούκουρα από τη Χρυσή Αυγή (vid)

Διαγραφή Μπούκουρα από τη Χρυσή Αυγή (vid)Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έθεσε τον Στάθη Μπούκουρα η Χρυσή Αυγή, όπως δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και επισήμανε ότι υπάρχει σχετικό έγγραφο από το Γραμματέα της ΧΑ.

Η ΧΑ καλεί τον κ. Μπούκουρα «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «βρώμικο πόλεμο της ανθελληνικής εξουσίας, που δεν πτοεί τη Χρυσή Αυγή» και αναφέρεται ότι «οι βουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

«Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα μένουν όσοι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την διαγραφή Μπούκουρα:" Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, με απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα".

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωσε που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει: «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του. Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδος
Λαϊκού Συνδέσμου».


Δείτε το video:




πηγή:crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *