Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Από 1η Μαΐου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Με συνεχές ωράριο, από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, θα εφαρμόζεται από την προσεχή Πέμπτη, 1η Μαΐου, το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, υπενθυμίζει η επιχείρηση με ανακοίνωσή της για όσους καταναλωτές κάνουν χρήση του μειωμένου τιμολογίου.


Το συνεχές ωράριο ισχύει για τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου), ενώ το χειμώνα η μειωμένη χρέωση ισχύει και για δύο ώρες το μεσημέρι.

Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της, που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο - νυχτερινό), ότι για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1ης Μαΐου 2014 έως 31ης Οκτωβρίου 2014, το συνεχές ωράριο θα ισχύει από 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.

Με τα ισχύοντα τιμολόγια της ΔΕΗ, το πάγιο για το νυχτερινό ρεύμα είναι 2 ευρώ το τετράμηνο και η χρέωση της ενέργειας είναι 0,06610 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα Καταστήματα της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.


ΠΗΓΗ: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *