Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το «Βιβλιόδενδρο» του Δήμου Σκύδρας κληρώνει βιβλία

Φιλικό και παρεΐστικο χαρακτήρα με κουβεντούλα, και δωρεάν λιχουδιές, τις οποίες θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν νοικοκυρές και ζαχαροπλαστεία της περιοχής, θα έχει η γιορτινή εκδήλωση του «Βιβλιόδενδρου» Δήμου Σκύδρας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαΐου 2014 κι ώρα 18:30 στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το κτήριο του Δημαρχείου. 

Θα κληρωθούν σαράντα βιβλία που συμπολίτες μας έχουν προσφέρει γι΄αυτόν τον λόγο. Στην κλήρωση συμμετέχουν αυτομάτως όσοι έχουν συμπληρώσει και παραδώσει στο Δημαρχείο μέχρι την Τετάρτη 30/4/14 τους σελιδοδείκτες του «Βιβλιόδενδρου». Υπενθυμίζεται ότι η δράση με την ονομασία «Βιβλιόδενδρο» σχεδιάστηκε και υλοποιείται με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες βιβλίου (2 και 23 Απριλίου) με σκοπό την στήριξη και την προώθηση της φιλοαναγνωσίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή κι απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη ή επισκέπτη μας. 

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα δημοτικά στελέχη: Ελένη Παπαδοπούλου 2381351960 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης 2381351802. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *