Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

M.Π.Σ.Π.ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ "ΤΟΞΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ"-ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ.
 
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΣΟΗΣ Δ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΠΙΝΟΣ Δ. ΚΑΙ ΣΗΦΑΚΗΣ Ι.
 
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΘΑΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ , ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ , ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *