Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ελεύθερη με εγγύηση μισού εκατ. ευρώ η σύζυγος του Καρούζου

Ελεύθερη αφέθηκε η Ρεβέκκα Σκαφτούρα, πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου. Η αίτηση αποφυλάκισης της κ. Σκαφτούρα έγινε δεκτή και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μηνιαία παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ο Γιάννης Καρούζος ενεπλάκη σε σκάνδαλο με αγοραπωλησίες ακινήτων, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Real όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης κατήγγειλαν ότι εταιρείες του ομίλου Καρούζου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνολικού ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Λιβανός σε κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε μπλέξει στο σκάνδαλο και τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Γιάννη Καρούζου, αλλά και τους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, οι οποίοι είχαν αρνηθεί κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *