Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Διοικητή Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέτρο Περδικάτση

Με αφορμή την προαγωγή του Διοικητή Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Πέτρου Περδικάτση από Αστυνόμο Α’ σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Κύριε Διοικητά,

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγής σας σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή. Επίσης, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για τη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Γιαννιτσών. Οι αστυνομικές δυνάμεις της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας επιτελούν πολύ σημαντικό έργο και, παράλληλα, πολύ δύσκολο. Έχετε ανταποκριθεί απόλυτα στον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο που πρέπει να έχει η Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση της τάξης και την ασφάλεια των πολιτών. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία».




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *