Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συγκέντρωση αγαθών για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών του Πάσχα, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών και αγαθών, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

H βοήθεια που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, αντίστοιχα, ως εξής:

-Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πιερίας, Αστυνομικό Διευθυντή Μαντζούκα Αθανάσιο.
-Στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο» Βέροιας, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ημαθίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη.
-Στο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Οδηγήτρια», από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή Κολόμβο Παντελεήμονα.
-Στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, από τον Βοηθό του Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Κιλκίς, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παπαποστόλου Χρήστο.
-Στην Μονάδα Χρόνιων Παθήσεων και Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων «Κωστοπούλειος Στέγη», από τον Β’ Βοηθό του Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Σερρών, Αστυνομικό Διευθυντή Κουτούζο Παναγιώτη.
-Στην Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Χαλκιδικής, Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Χατζηβασιλειάδη.


Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα του Αστυνομικού Μεγάρου κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Ενδεικτικά, συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής, είδη ρουχισμού, είδη γενικής χρήσης και παιγνίδια.

Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω συλλόγων.


Η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη γιατί πέρα από τον ισχυρό συμβολισμό της έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα. Για αυτό το λόγο, εκτός από το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας που κινητοποιείται, θεωρείται απαραίτητη η συνεισφορά πολιτών, ιδρυμάτων, συλλόγων και λοιπών φορέων που έχουν την δυνατότητα αυτή.



ΠΗΓΗ: edessanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *