Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Εκδήλωση στην Έδεσσα με θέμα: "Βαδίζοντας από την πόλη του σήμερα στην πόλη του χθες"

Ο Σύλλογος "νεοSOS" σε συνεργασία με την ΙΖ ΕΠΚΑ και την 11η ΕΒΑ διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: "Βαδίζοντας από την πόλη του σήμερα στην πόλη του χθες", την Τρίτη 29 Απριλίου, ώρες 4-7. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος: "Πράσινες Πολιτιστικές διαδρομές" που συντονίζει το Υπουργείο Πολιτισμού και περιλαμβάνει: Εισαγωγική παρουσίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο από μέλη του Συλλόγου (4:00 - 4:30) και στη συνέχεια πολιτιστικό – περιβαλλοντικό περίπατο με ενημερωτικές στάσεις, ξεκινώντας από τα μνημεία του Βαροσίου.... και καταλήγοντας στον Αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου. 

Ο Σύλλογος αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές αξίες του τόπου μας, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, να μοιραστούν μαζί αυτήν την εμπειρία.



ΠΗΓΗ: loudias.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *